Even voorstellenMijn naam is Richard Land, ik woon heel mijn leven al in het prachtige Ouderkerk aan de Amstel.

Al vanaf jongs af aan ben ik een dierenliefhebber. In mijn ouderlijk huis waren ook altijd huisdieren aanwezig.

Van een konijn, papegaai tot katten en vogels, hamsters en natuurlijk honden.


Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken. Een hondenuitlaatservice is voor mij een logische keuze. Hiermee kan ik bezig zijn met honden, en ook nog lekker buiten in de natuur zijn (ongeacht de weersomstandigheden). 


Ik ben in maart van 2014 begonnen met de opleiding tot erkend hondenuitlaatservice. De vooralsnog enige erkende opleiding is bij de Martin Gaus Academie in Lelystad. Met de 4 modules (rassenkennis, roedelgedrag, EHBO en wet en regelgeving), en een examen heb ik de basis gelegd om op een verantwoorde manier met uw hond(en) op pad te kunnen gaan.


Naast deze erkende opleiding blijf ik mijzelf ontwikkelen op het gebied van hondengedrag.


Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die ik te bieden heb? Snuffel gerust even rond!


Als u toch nog vragen heeft kunt u mij bellen op 06-48622022, of klik op contact om mij een bericht te sturen. Deze zal ik zo spoedig mogelijk beantwoorden.
fotos
Fotoalbum