Waarom een hondenuitlaatservice?

 

 

U heeft een druk leven, u werkt de hele dag, u gaat een dagje weg of u bent niet meer zo goed ter been, of gunt u uw hond gewoon een gezellige wandeling met andere honden, waarbij er met elkaar gerend en gespeeld kan worden?


Er is niets beter voor de hond dan heerlijk uitgelaten te worden. Een heerlijke wandeling, wellicht andere honden ontmoeten, lekker snuffelen en dan weer voldaan naar huis. Echter heeft u daar niet altijd de tijd voor. Wellicht is het door ziekte, zwangerschap of andere omstandigheden niet mogelijk om uw hond goed uit te laten.


Dan kunt u uw hond meegeven met Kwispel Land voor een fijne wandeling met andere honden. Ik laat uw hond uit in het bos, aan een strandje of andere geschikte gebied, zodat uw hond, eenmaal  weer thuis, zijn energie kwijt is geraakt en heerlijk ontspannen is.


Honden zijn van nature roedeldieren en hebben sociale contacten met andere honden nodig. Spel en ontspannen omgang met andere honden zal het gedrag van uw hond positief beïnvloeden.


Een hond houdt van andere honden, maar ook van mensen. Als hij die nooit ziet, stompt hij af. Als hij te weinig soortgenoten of andere mensen ziet, vereenzaamt hij. Ook als uw hond de hele dag thuis zit, kan hij zijn lijf niet gebruiken, en zal dan stijf, sloom en dik worden en allerlei klachten gaan ontwikkelen. Honden zijn dieren die moeten bewegen.


Als een hond de hele dag niets kan of mag doen, dan zal hij ongedurig en nerveus worden. Hij raakt opgewonden van het minste of geringste en kan uitvallen. Uiteindelijk kan hij er totaal onhandelbaar van worden, want hij kan z'n energie niet kwijt. Dan kunt u voorkomen door uw hond een veilige uitlaatklep geven: een intensieve wandeling met Kwispel Land!


10 goede reden om te kiezen voor Kwispel Land!


• Een gediplomeerde hondenuitlaatservice met vakkundige kennis en inzicht in hondengedrag

• Een veilige bus voorzien van aparte benches en van een goede elektrische ventilatie
• De honden krijgen een halsband met een penning van Kwispel Land
• In de bus en tijdens de wandelingen is altijd een EHBO-kit aanwezig
• Een professionele en betrouwbare begeleiding tijdens de wandelingen
In verband met de veiligheid en aandacht worden er niet meer dan 7 honden tegelijk meegenomen
• Beloningsbrokjes en vers water zijn vanzelfsprekend aanwezig
• Regelmatig vindt een terugkoppeling plaats over de belevenis van uw hond(en)
• Op facebook worden regelmatig foto's geplaatst van de wandelingen zodat u ook leuke actiefoto's van uw hond(en) heeft
• Duidelijke afspraken, die worden vastgelegd in het contract, met een toelichting op de algemene voorwaardenKWISPEL LAND IS OPGELEID DOOR MARTIN GAUS ACADEMIEfotos
Fotoalbum