Werkwijze

 

 

Ik begin met een kennismakingsgesprek (wat uiteraard gratis is) bij u thuis. Op deze manier kan ik kennis met u en uw hond maken in een vertrouwde omgeving. U kunt dan ook zien aan wie u uw hond wilt toevertrouwen.


Bijzonderheden van uw hond, de plek waar ik de hond kan vinden als ik hem op kom halen, uw wensen en de algemene voorwaarden worden besproken. Het kan zijn dat u een keer per week gebruik wilt maken van mijn diensten in de ochtend- of de middaguren. Maar u kunt ook meerdere keren gebruik maken van mijn flexibele mogelijkheden. Tijdens het kennismakingsgesprek is er genoeg tijd om uw vragen te stellen. 


Na het gesprek zal ik samen met u de woning verlaten. Na enkele minuten zal ik de woning alleen betreden om te kijken hoe de hond op mij reageert. Als dit goed gaat, zal ik de hond aan de riem meenemen naar buiten, waarna een korte wandeling plaatsvindt. Tijdens deze wandeling zal ik het gedrag van de hond observeren.


Na deze wandeling wordt in overleg bepaald hoe ik uw hond ophaal bij uw afwezigheid. U kunt bijvoorbeeld een kopie van uw huissleutel aan mij geven (waar een sleutelcontract voor wordt ondertekent door u en mij), of een afspraak met uw buren maken zodat zij mij binnen kunnen laten op de dag dat ik met uw hond ga wandelen.


Uw hond wordt opgehaald en gaat samen met meerdere honden in een speciaal ingerichte bus. Na ongeveer een uur wandelen en ravotten, breng ik uw trouwe viervoeter moe maar voldaan weer terug naar huis.

fotos
Fotoalbum